Opgezwolle wint Urban Award

0

Rapformatie Opgezwolle heeft voor het nummer ‘Hoedenplank’ de Urban Award voor beste single gewonnen tijdens de uitreiking van de eerste Urban Awards in Rotterdam. Dj-team Partysquad kreeg de prijs in de categorie ‘beste club dj’ en reggaezanger Ziggi kreeg woensdag de award voor beste live-act mee naar huis meldt Nieuws.NL.

Ruim tienduizend mensen brachten de afgelopen weken op internet hun stem uit. Met de Urban Awards wil jongerenzender BNN de urban cultuur een breder podium geven en een bijdrage leveren aan de promotie van deze jongerencultuur in Nederland.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.