Raffa?´la terug op het podium

0

Raffa?´la is terug. Zondag brengt de 23-jarige winnares van Idols haar nieuwe single ‘Eeuwig en altijd’ ten gehore tijdens het CliniClowns Kindergala in Hilversum. Dat heeft Nieuws.NL dinsdag laten weten. Het is het eerste optreden van Rafa?´lla sinds haar bevalling van dochter Beautifull Hope in augustus.

Na de zware bevalling heeft de zangeres rust moeten houden. Bij de bevalling moest een vacu?ºmpomp worden ingezet. Toen dat niet hielp, kreeg Raffa?´la een keizersnede. Al sinds mei was ze uit de roulatie omdat haar zwangerschap werd gecompliceerd door bekkeninstabiliteit.
Raffaela
Zaterdag over een week wordt het evenement voor honderden zieke kinderen en hun familie uitgezonden op televisie.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.