Rapper Black Eyed Peas in zee met Michael Jackson

0

Will.I.Am, de rapper van de Black Eyed Peas, helpt Michael Jackson bij zijn comeback. Hij werkt mee aan het nieuwe album van de King of Pop. Dat meldt Nieuws.nl. Het is voor het eerst sinds juni vorig jaar dat de 48-jarige Jackson een interview heeft gegeven. De beelden, waarin te zien is hoe Will.I.Am en de popster in Ierland aan het nieuwe album werken, worden in november uitgezonden.

Het nieuwe album dat volgend jaar verschijnt, is Jacksons eerste studioalbum in zes jaar. Nadat de zanger vorig jaar in de Verenigde Staten werd vrijgesproken van kindermisbruik verhuisde hij naar de golfstaat Bahrein

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.