SushiSamba in The Thalia Lounge

0

Vrijdag 27 oktober a.s. is het weer zover, er vindt dan wederom een SUSHISAMBA plaats in de hipste discotheek die Rotterdam rijk is ‘The Thalia Lounge’. SushiSamba belooft net zoals de vorige edities een hot en steamy gebeurtenis te worden die zal zorgen voor een ‘night to remember’. SushiSamba is inmiddels dankzij de vele mond-op-mond reclame uitgegroeid tot een van de evenementen die niet meer weg te denken is uit de dancescene en staat dan ook garant voor een avond gezelligheid en spektakel in een uitverkocht huis.

Zoals men van SushiSamba mag verwachten wordt het weer alom genieten van de DJ’s, de muziek, de entourage, de danseressen de verrassende extra’s en natuurlijk de suhsi die de gehele avond gratis zal worden uitgedeeld. In de ‘Sushi’ zaal waar de muziekstijl voornamelijk Latinhouse is, zullen de Dj’s Groo-Vin (SushiSamba), Gregor Salto (Mas Que Nada), Marc MacRowland (I Love House Music), Rishi Romero (Ritmo) featuring Jethro Angkotta en Sir Edward (Now & Wow) acte de presence geven en in de ‘Samba’ zaal waar een mengelmoes van R&B, Salsa, Merengue en Classics gedraaid zal worden DJ Pascal Morais (Escape). Een en ander zal gehost worden door MC Crown die speciaal voor deze gelegenheid een gast MC mee zal nemen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.