Shakira volgend jaar in Gelredome

0

Shakira geeft op 3 februari een optreden in het Gelredome in Arnhem. De Colombiaanse zangeres gaf met haar Oral Fixation Tour al dertig uitverkochte shows in Noord-Amerika en komt volgend jaar naar Europa. De voorverkoop voor het Nederlandse concert begint zaterdag, zo liet concertorganisator Mojo woensdag weten.

Shakira brak in 2002 internationaal door met haar eerste Engelstalige album Laundry Service. Daarop stond de enorme hit Whenever Wherever. Sindsdien verkocht de vijfvoudige Grammy-winnares in Europa vijf miljoen albums en haar single Hips don’t Lie stond dit jaar wekenlang op nummer ?©?©n in de hitlijsten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.