Reggae Bash met Jah Storm

0

De Jamaicaanse/Surinaamse backing band Jah Storm staat centraal op de Reggae Bash van zaterdag 30 september. De locatie is de dB Studio’s te Utrecht. Reggae- en dancehallzangers Kenny B, Dredda Youthz en Black Marshall treden met Jah Storm op. Het concert wordt omlijst door soundsystem East African Sounds.

Jah Storm bestaat ruim een jaar en werd opgericht door basgitarist Winston Ellis uit Jamaica, woonachtig in Utrecht. Ellis en zijn vier bandleden richten zich op het maken van reggae, dancehall en ska, gebaseerd op de originele Jamaicaanse sound. Wie de band wil zien of alvast naar tracks wil luisteren, kan terecht op www.myspace.com/reggaejahstorm.

Kenny B. mag terugkijken op een succesvolle zomer: hij had wekenlang een hit in Suriname met het nummer A Sama De, en reisde af naar zijn geboorteland om daar op te treden voor volle zalen. Uit Amsterdam komt Dredda Youthz, een groep jongeren die opgroeide in de straten van de hoofdstad. De problematiek van medebewoners en zichzelf, levend in “zwarte” stadswijken, komt in hun teksten naar voren.

De uit Jamaica afkomstige Black Marshall is een podiumdier, een rasentertainer. Hij trad op in Canada, USA en in Nederland, en stond naast grote reggaenamen zoals Mr. Vegas.

Reggae Bash gaat van start om 22.00 uur aan de Cartesiusweg 90 A. Meer informatie over de locatie is te vinden op www.dbstudio.nl. De entree bedraagt tien euro.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.