Beyonc?© grote winnaar MOBO-Awards

1

BeyonceDe Amerikaanse r&b-ster Beyonc?© is woensdag de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de MOBO-Awards, Britse muziekprijzen voor artiesten van zwarte komaf. Ze won in de categorie beste internationale vrouwelijke artiest. Haar nummer Deja Vu, opgenomen samen met Jay-Z, won de MOBO’s voor beste liedje en beste video.

Rapper Jay-Z werd in Londen uitgeroepen tot beste internationale mannelijke artiest. De Black Eyed Peas wonnen de prijs voor de beste groep. Corinne Bailey Rae won twee MOBO’s, die voor beste Britse vrouwelijke artiest en beste nieuwkomer. Lemar werd de beste Britse mannelijke artiest.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.