Foto’s van Summerjam en Lustig zijn online

0

Er zijn weer nieuwe foto’s op onze site en wel de foto’s van twee evenementen van het afgelopen weekend: de Summerjam 2006 en de Lustig party beide in Paramaribo (Suriname). De Nederlandse zanger Brace heeft samen met andere Nederlandse artiesten zoals Goldy, DJ Franck en DJ Kid en een groot aantal Surinaamse artiesten meegewerkt aan de Summerjam 2006 die op 25 augustus in het ANS werd gehouden. Bekijk de foto’s hier.

Het andere fotoalbum Foto’s is van de tweede Lustig party in Paramaribo met de Lustig danseressen en de DJ’s Purry, Kuyken, Mario, Cat en Finx. Bekijk die foto’s hier.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.