Reggae Bash met Jah Storm

0

De Jamaicaanse/Surinaamse backing band Jah Storm staat centraal op de Reggae Bash van zaterdag 30 september. De locatie is de dB Studio’s te Utrecht. Diverse reggae- en dancehallzangers zullen met Jah Storm optreden, waaronder Kenny B, Dredda Youthz, Black Marshall en Stando Ranks. Het concert wordt omlijst door soundsystem East African Sounds.

Jah Storm bestaat ruim een jaar en werd opgericht door basgitarist Winston Ellis uit Jamaica, woonachtig in Utrecht. Ellis en zijn vier bandleden richten zich op het maken van reggae, dancehall en ska, gebaseerd op de originele Jamaicaanse sound. Wie een video van de band wil zien of alvast naar enkele tracks wil luisteren, kan terecht op www.african.nl/jahstorm.htm

Reggae Bash gaat van start om 22.00 uur aan de Cartesiusweg 90 A. Meer informatie over de locatie is te vinden op www.dbstudio.nl. De entree bedraagt tien euro.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.