DJ Chuckie laat zich niet afleiden door vrouwen

0

De Surinaams-Nederlandse DJ Chuckie gaat nooit naar huis met groupies, terwijl hij toch genoeg aanbiedingen krijgt van vrouwelijke fans. “Ik laat me niet afleiden door vrouwen, drank of drugs”, schrijft Nieuws.NL over de 28-jarige Clyde Narain. “Door nooit met groupies te rommelen word je alleen maar gewilder”.

Vrouwen zijn vaak op hem afgestapt met de vraag of hij zin had in een afterparty bij hen thuis. Maar de DJ/producer is er nooit op ingegaan. “Ik realiseer me dat ze alleen maar met me mee willen omdat ik een bekende dj ben.” Wel flirt hij met zijn fans. “Dat is het spel tussen de dj en het publiek. Ik vind die aandacht ook zeker geen ramp; een betere egoboost kun je niet hebben.”

DJ ChuckieDe winnaar van twee Dutch Mobo Awards (prijzen voor urban-artiesten) in de categorie beste club-dj, maakte nummers als ‘Je doet’, ‘Ballen tot we vallen’ en ‘Partycrasher’.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.