100% Boeke met Surinaamse band APTIJT

4

Op vrijdag 25 augustus a.s. kun je 100% Boeke met APTIJT. De Surinaamse band is dan live on stage in The Powerzone te Amsterdam. Van 23.00 uur – 05.00 uur kun je ook genieten van de support acts: Avion Boyz en The Rhythm’s. Daarnaast zijn er deejays: DJ Waxfiend, DJ Jah, DJ Cliffhanger en DJ Saber. Ook is MC Oela (bekend van Club Millenium in Suriname) van de partij.

De formatie is ook aanwezig op 11 augustus op de opening van de Antilliaanse feesten in Belgi?´. Hun vorige passage in Hoogstraten in 2003 ligt nog vers in het geheugen, dankzij de regenwoud-versie van de kamasutra die toen op het podium werd tentoon gespreid: pure, ongepolijste kaseko uit Paramaribo!

Aptijt kaseko uit Suriname

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. ette pette zoete zal boete want alle vingers zijn mijn wijsvinger DE Padvinder en zijn vlinder onder vinden hinder door die bakkroes diebries joekas en die taraas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.