Miss Puerto Rico is Miss Universe 2006

0

Miss Puerto Rico, Zuleyka Rivera, is gisteravond in Los Angeles verkozen tot Miss Universe 2006. Vrienden en modellenbureaus vinden dat de 18-jarige schone de volmaakte latino-look heeft, schreef zij in haar cv voor de missverkiezing. Als tweede en derde eindigden de Japanse Kurara Chibana en de Zwiterse Lauriane Gillieron. De 55e editie van de Miss Universe-verkiezing, waaraan 86 schoonheden meededen, is wereldwijd door ongeveer zeshonderd miljoen mensen bekeken.

Nieuws.nl – Miss Puerto Rico mooiste van de wereld – Zie ook video: Miss Universe valt flauw

Miss Puerto RicoRivera zorgde na afloop van de kroning voor consternatie door tijdens de persconferentie plotseling in elkaar te zakken. Ze werd in allerijl afgevoerd, maar mankeerde volgens een woordvoerder niet veel. Hij weet het incident aan de warmte en de strakke, zware en met pareltjes bezette kleding die de kersverse winnares droeg.

De 18-jarige Rivera was de jongste van vijf finalisten. De zes jaar oudere Miss Japan, Kurara Chibana, werd tweede. Vorig jaar was het nog een Puertoricaanse die genoegen moest nemen met de tweede plek.

De Miss Universe-verkiezing is vooral populair in Latijns-Amerika en landen rond de Grote Oceaan.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.