Nighttown tot nader order gesloten

1

Nighttown is dicht. De curator heeft afgelopen week de deuren van het poppodium aan de Kruiskade gesloten. Alle geplande feesten en concerten zijn tot nader order opgeschort. Of en wanneer Nighttown weer opengaat, is onduidelijk. Vorige week bleek dat Nighttown in financi?´le problemen was geraakt. Pensioenfondsen hadden het faillissement aangevraagd van de Fab Five Holding, de bv die de horeca uitbaat in Nighttown.

Volgens het faillissementsverslag van curator mr. Dennis Martens, hebben verschillende partijen nog bijna twee miljoen euro tegoed. Reden voor het faillissement zijn volgens curator Martens ’de teruglopende bezoekersaantallen en de gelijkblijvende kosten’. „Hierdoor is het uiteindelijk niet mogelijk gebleken om het hoofd boven water te houden.’’ Volgens de curator zijn er nog geen concrete plannen voor een doorstart.

Wij van GoodTimes.Org hebben onze feesten de afgelopen jaren ook in Nighttown georganiseerd. De feesten waren leuk, maar onze ervaring met Nighttown was niet altijd positief. Na ons laatste feest in maart kregen wij -out-of-the-blue- van Nighttown te horen dat GoodTimes niet meer op de zaterdag mocht plaats vinden. Zonder enige onderbouwing of nadere uitleg waarom, werd een streep door ons programma gehaald. Dit terwijl wij het programma ruim van te voren met Reinier Berns van Berns entertainment hadden besproken en hadden vastgezet. Twee maanden lang hebben wij gewacht op een reactie en opheldering van Linda (Nighttown) en/of Reinier Berns, maar geen van beide deed enige moeite om ons te woord te staan. Op dat moment hadden wij het gevoel dat hier sprake was van mismanagement en ja hoor, 3 maanden later konden we lezen dat Nighttown failliet was. De reden? waarschijnlijk mismanagement. Ja, waarom vinden wij dat niet raar? Wij zullen niet treuren maar denken ‘what goes around, comes around’. Overigens hebben we tot de dag van vandaag nog geen antwoord van Linda (Nighttown) en/of Reinier Berns.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.