VSSA organiseert sporttoernooi

0

Na het succes van het sporttoernooi van de Vereniging Surinaamse Studenten Amsterdam (VSSA) van vorig jaar wordt dit evenement wederom op 12 augustus 2006 georganiseerd bij de ASVU te Amstelveen. Iedereen kan meedoen met verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, volleybal en niet te vergeten de populaire Surinaamse sporten dyul, dyompo futu en slagbal. Aan het eind van de dag worden de winnaars bekend gemaakt en in het zonnetje gezet. Daarna zal gezellig samen worden genoten van hapjes en drankjes en natuurlijk lekkere muziek. Ook deze keer heeft VSSA een aantal verrassingen in petto.

Inschrijven kan op de site www.vssa.nl. Links onder aan de pagina in de rubriek Foto Gallerij kun je alvast proeven aan de sfeer van het Sporttoernooi, door middel van fotos van vorig jaar.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.