North Sea Jazzfestival gestart

0

Burgemeester Ivo Opstelten en zijn onoffici?´le nachtburgemeester Jules Deelder gaven vrijdagavond het startsein voor het North Sea Jazzfestival, na 30 jaar voor het eerst in Rotterdam. Iedereen, artiesten en publiek, bleek vanaf dit historische moment (18.30 uur) al helemaal klaar voor de eerste Rotterdamse editie in Ahoy. Maar ook in het sportpaleis in Rotterdam kampt ‚Äôs werelds grootste indoor jazz-evenement nog altijd met filevorming, zij het in veel mindere mate dan in de dertig voorgaande jaren in en om het Nederlands Congresgebouw schrijft het Algemeen Dagblad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.