Usher gaat naar Broadway

0

LL Cool JR and B-ster Usher gaat naar Broadway. Vanaf 22 augustus speelt hij in de musical Chicago de rol van de slinkse advocaat Billy Flynn. Dat schrijft de Telegraaf. De 27-jarige Usher heeft Broadway-acteurs altijd bewonderd en vindt dat op Broadway staan, je in contact brengt met een heel nieuw publiek. Hij staat vanaf 22 augustus ongeveer vijf weken op de planken.

Usher woonde vanaf zijn twaalfde in Atlanta. Hij begon met zijn zangcarri?®re in het kerkkoor. In 2004 scoorde hij een nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 met Yeah!, een samenwerking met Lil’ Jon en Ludacris. Van Ushers laatste album, Confessions, zijn in de VS meer dan acht miljoen exemplaren verkocht. Hij maakte ook hits als Burn en You Make me Wanna.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.