Naomi Campbell aangeklaagd voor mishandeling

0

Naomi Campbell is donderdag opnieuw aangeklaagd voor mishandeling. Dat meldt Nieuws.nl. Een voormalige werknemer beschuldigt het Britse topmodel van fysieke en emotionele mishandeling. Het is de zesde aanklacht tegen Campbell vanwege mishandeling.

De werknemer die nu een zaak aanspant leerde Campbell in 2005 kennen in een toilet in een nachtclub in Parijs. Het model was onder de indruk van de kwaliteiten van de vrouw toen zij haar hielp bij een probleem met haar kleding. Hierop bood de 36-jarige Campbell de vrouw een baan aan. Volgens de advocaat van de werknemer begon de mishandeling kort daarna.
Nieuws.nlnaomi

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.