LL Cool J in Heineken Music Hall

0

LL Cool JDe Amerikaanse hiphopper LL Cool J staat 7 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Hij verschijnt daar in het kader van de toernee rond zijn nieuwe album Todd Smith, dat eerder dit jaar verscheen. De kaartverkoop voor het concert begint zaterdag, meldde organisator Mojo Concerts woensdag.

LL Cool J, dat staat voor ‘Lady Lover Cool James’, is ?©?©n van de grondleggers van de hiphopsc?®ne. Hij loopt al meer dan twintig jaar mee. De hiphopper brak op 17-jarige leeftijd door met de hit ‘I Can’t Live Without My Radio’. De rapballade ‘I Need Love’ gaf hem in de jaren tachtig grote bekendheid. In de jaren negentig kwam zijn succesvolste album, Mr. Smith, uit. Dit album werd dubbelplatina. Afkomstig van dit album zijn twee van zijn grootste hits Hey Lover met Boys II Men en Doin It. LL Cool J

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.