Muziekprogrammering Zomercarnaval 2006

0

De muziekprogrammering van Ortel Zomercarnaval (27 t/m 29 juli, Rotterdam) op zaterdag 29 juli is rond. Naast de Straatparade presenteert Zomercarnaval op deze dag twee podia op de Coolsingel en het Churchillplein, waar een groot aantal Latin artiesten van wereldformaat optreedt. Met onder meer de Caribische muziekband Orquesta Cach?© Deluxe en de befaamde Braziliaanse live sambaband Leandro & Bateria da Mangueira. De Dominicaanse zanger Amarfis wordt voor Zomercarnaval speciaal ingevlogen uit New York en verzorgt met zijn groep Banda Attake een uniek en eenmalig optreden op de Coolsingel. Het Churchillplein verandert in de openlucht dancesquare XStage met diverse grote Latin DJs, waaronder Real El Canario en DJ Fai-Oz.

Het programma op het Bavaria Podium kenmerkt zich dit jaar door een verscheidenheid aan grote Latin artiesten uit binnen- en buitenland: Orquesta Priva (13.00u), Rey Cabrera (14.45u), Leandro & Bateria da Mangueira (19.30u), Amarfis y su Banda Attake (21.00u) en Orquesta Cach?© Deluxe (22.45u). Muziekstijlen als merengue, samba, mambo, bachata en Cubaanse son uit onder meer Brazili?´, de Nederlandse Antillen, Cuba en de Dominicaanse Republiek onderstrepen de diversiteit van het podium.

XStage is de nieuwe aanwinst van Zomercarnaval. Naast Parkpop (Den Haag) en het Dunya Festival (Rotterdam) biedt ook Ortel Zomercarnaval ruimte aan het nieuwe urban geori?´nteerde podium XStage. Tijdens Zomercarnaval is XStage helemaal gericht op de latin dance muziek, met onder meer DJ Mauri (13.00u), DJ Fai-Oz (14.30u), Real El Canario (20.00u) en K-Liber4Life (21.20u). XStage is een samenwerking met radiostation FunX en televisiezender The Box.

Ortel Zomercarnaval biedt meer Latinmuziek tijdens de Beachparty (27 juli met o.a. Ska Cubano) en de Battle of Drums (29 juli).

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.