RICH arriveert in Rotterdam

0

Na Amsterdam, Ibiza, Miami en binnenkort Dubai is RICH nu in Rotterdam. Het concept dat in Amsterdam op het Rembrandtplein is begonnen en ook op het plein is doorgegroeid en is gebleven, komt nu op 14 juli naar Rotterdam in de Thalia. Het begon allemaal in de SOL voor 300 personen, ging naar de Sinners voor 600 personen en zit nu in de Escape voor 1200 personen. Allemaal clubs binnen een straal van 500 meter van elkaar. Maar RICH reikte verder, het ging naar Club Level in Miami en naar El Divino op Ibiza. Na Rotterdam is de volgende stap Mix in Dubai.

De flyer is simpel en zegt niet veel, maar trekt toch aan…Waarom is RICH zo een succes in diverse landen…Kom zelf kijken en beleef het! D-Rashid, Jeremaine S, Joey Daniel, Jay-b en Sunnery James zullen het muzikale gedeelte voor hun rekening nemen deze avond. Hoe Rotterdamser kunnen wij het vertalen: ‚ÄúGeen woorden maar daden…‚Äù

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.