Juanes live in concert

0

Latino superster Juanes komt op donderdag 6 juli naar Amsterdam voor een openlucht concert in Cultuurpark Westergasfabriek. Juanes scoort momenteel een grote hit met ‘La Camisa Negra’. Kaarten voor het concert zijn vanaf zaterdag aanstaande verkrijgbaar. De Colombiaan Juanes is in Nederland bekend door zijn grote hit ‘A Dios Le Pido’ en de opvolger ‘La Camisa Negra’, die nu al vele weken de meest gedraaide plaat is in Nederland. Beide singles zijn afkomstig van zijn derde album ‘Mi Sangre’. Op 29 maart jongstleden trad Juanes nog op voor een uitbundige menigte in de Heineken Music Hall en deze zomer komt hij terug! Niet alleen voor een concert in onze hoofdstad, hij maakt ook een uitgebreide zomerfestival tournee door Europa.

Juanes’ carri?®re begon in Latijns-Amerika waar hij een zeer gewaardeerd artiest is. Zijn multiplatina album ‘Un Dia Normal’ stond er twee jaar in de charts en hij won negen Grammy’s. ‘Un Dia Normal’ bereikte uiteindelijk niet aleen de Spaanstalige hitlijsten maar ook die in Amerika en Europa. Van ‘Mi Sangre’ zijn wereldwijd al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht en het album staat in Nederland al weken in de Top 10. Juanes schreef de nummers van zijn derde album voornamelijk onderweg tijdens zijn lange tournee van 114 optredens langs 24 landen. Vorig jaar ontving Juanes nog vijf nominatie’s voor de MTV Video Music Awards Latin America voor ondermeer Artist of The Year en Best Rock Artist

ZUCO 103, ?©?©n van de beste Nederlandse live bands van dit moment, treedt op als voorprogramma.
De muziek van de Amsterdamse band Zuco 103 is een mix van jazz, funk, drum ‘n’ base, jungle, dance en Braziliaanse percussie. Het energieke live optreden van Zuco 103 zal het publiek warm maken voor het vervolg van de avond.

Na het concert van Juanes kun je nog nagenieten in de Pacific Parc waar DJ’s Tommi en Barrio je zullen vermaken met de beste Mestizo sound around. Juanes die zijn eerste optreden in Nederland in de Melkweg verzorgde is een veel gehoorde artiest op Que Pasa.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.