Urbantown:Summer in the city

0

Ook in de zomer kun je voor de beste urban tunes terecht bij Urbantown. Op de eerste zaterdag van juli en augustus staat je in Paard van Troje in Den Haag een lekkere warme avond te wachten. Het Goodfellas DJ Team, DJ Idriss, DJ Rockid en MC Fernando en MC GMB zorgen voor de zonnige vibe. Ja? het belooft een hete, sexy zomer te worden!

Dat het zweten wordt staat vast. Dat het sexy wordt ook! Midden in de zomer kun je namelijk op de dampende beats van FunX hosts Goodfellas en FunX DJ Idriss dansen aan de Nederlandse Costa del Sol. Daarnaast zorgt DJ Rockid voor het beste scratchwerk dat je je kunt indenken. Ja, Urbantown Summer In The City brengt je 2 zaterdagen de beste hiphop, r&b en dancehall tunes in Den Haag. Met gratis zeelucht, de geur van zonnebrandcr? en garantie voor het betere flaneerwerk op de balkons van het Paard van Troje.

Datum: 1 juli en 5 augustus 2006
DJ’s: Goodfellas DJ Team, DJ Idriss & MC Fernando, DJ Rockid & MC GMB
Ticketprice: voor 01.00 Eiro 7,-, na 01.00 ?12,-
Minimumleeftijd:18 jaar, ID-verplicht
Tijden: 24.00-05.00 uur

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.