Latin Village in Spaarnwoude

0

Komende zondag 2 juli is er weer een Latin Village op het Recreatieterrein te Spaarnwoude, een prachtig bosrijk gebied vlakbij Amsterdam. Na het succes van Latin Village in 2005 presenteert A Venue, organisator van de SalsaLounge, op 2 juli 2006 de tweede editie van het swingendste festival van de zomer. De eerste zonovergoten Latin Village trok in 2005 al zo”n 8.000 latin lovers naar recreatieterrein Spaarnwoude en werd in de pers bejubeld als een sfeervol, passievol en opwindend feestje met leuke mensen. Van “s ochtends vroeg tot “s avonds laat konden bezoekers genieten van een groot aantal top artiesten die zich in vijf area”s van hun zonnigste kant lieten zien. De elementen die centraal stonden en staan op de verschillende podia zijn: latinhouse, strictly salsa, latin eclectic en reggaeton.

De acts dit jaar zijn Andrei Russo, Benny Rodrigues, Cleon Macnack, D-Rashid, Erick E, Gregor Salto, Gr?©gory, Hitmeister D, Jeremaine S, Jeroenski, L-Dopa, Lucien Foort, Manga, Melly Mel, Mr Wix, Rishi Bass, Roog en SP.

zo 02 juli
Plaats : Halfweg (NL)
€ 29.50

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.