Jazz op het Strand Festival

0

In aanloop naar het North Sea Jazz Festival, vindt er zaterdag 8 juli 2006 vanaf 16.00 uur de eerste editie van het gratis toegankelijk JAZZ OP HET STRAND FESTIVAL plaats. Het North Sea Jazz Festival geeft dit jaar voor het eerst het startsein op Rotterdamse bodem, Strand aan de Maas kon het niet laten om alvast in de stemming te komen en de toon te zetten voor het Festival dat een week later zal plaatsvinden.

PROGRAMMA
Met optredens van o.a:
16.00 uur : Marcelo Godoy Quartet: Marcelo Godoy Рzang en gitaar, Carlos Breton – basgitaar, Nelson Latif – gitaar, Slagwerk Рt.b.a. Singersongwriter Marcelo Godoy uit Minas Gerais woont en werkt als muzikant sinds 1994 in Nederland. De rijke traditie, die Brazilie als muziekland heeft, is duidelijk in zijn composities terug te horen . De magie van zijn muziek, de betoverende kracht van melodie en ritme, laat weinig luisteraars ongeroerd.
18.30 uur: Leslie Nielsen, Organ Trio: Niels Spee – orgel en bass keys, Michael Coomans – gitaar, Salle de Jong – slagwerk. De organ-based jazzfunk van Leslie Nielsen is doordrenkt met soul en mag met recht worden gezien, als het Nederlands antwoord op de New Yorkse jam band scene. Kort na de oprichting in 2003 stonden ze al op de grootste podia van Nederland en toerden ze met de bekende DJ Soulrabbi langs de urban funk clubs van Duitsland. Zij maken funksoul, waarop gedanst en naar geluisterd kan worden, ofwel “music for body and soul”.
21.00 uur: Monsieur Dubois: Danceable HardJazz: Udo Demandt – percussie, Bart Wirtz – altsax, effecten, Rudi Sanders – slagwerk, Dirk Beets Рtrompet en effecten, Kasper Kalf – contrabas, Maarten Meddens – Fender Rhodes. In de afgelopen jaren heeft Monsieur Dubois met een aantrekkelijke mix van Junglebeats, Funk, Souljazz en Afrogrooves , beter bekend als “Danceable Hardjazz”, een ijzersterke podium reputatie opgebouwd. Begin dit jaar is de door de muziekpers zeer goed ontvangen debut cd “Ruff” uitgebracht en het is dan ook niet meer dan logisch, dat monsieur Dubois voor de tweede keer gevraagd is om op het North Sea Jazz Festival te spelen.

23.00 uur : Afterparty met DJ Onno: nujazz/nusoul/nufunk/nubrasil
In between sets: DJ Eddy – Jazz

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.