Urban podium op Parkpop

0

Parkpop presenteert op 25 juni 2006 haar nieuwste aanwinst: een urban podium. Het urban podium komt in de plaats van Locals Only Stage. Parkpop neemt na drie jaar afscheid van het Locals Only traject dat beginnende rockbands een plekje op Parkpop bezorgde. Die ruimte wordt vanaf 2006 gereserveerd voor aanstormend urban muziektalent en daarnaast biedt het podium ruimte aan de gevestigde urban artiesten. Urban Stage belooft dus een unieke mix te worden van new meets old! Niet alleen jong talent, maar ook een paar grote namen uit de urban scene staan te trappelen om het nieuwe podium te betreden. Parkpop gaat hiervoor een samenwerking aan met de Haagse Hogeschool, radiozender FunX en televisiezender The Box.

Inmiddels zijn de plekken op de Haagse XStage vergeven. Check de zes talentvolle urban acts live out tijdens Parkpop 2006:

– Statics
– El.Rod
– MarqMarquis & 4WARD
– Ceremonia do Dynasty 4
– Perry Mystique
– Nedertoon

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.