Artquake Open Air in Haarlemmermeerse Bos

0

Zaterdag 8 juli gaat het gebeuren. In het Haarlemmermeerse Bos, nabij het Haarlemmermeer Paviljoen vindt Artquake Open Air plaats. Dit jaar een keer vroeg in het festivalseizoen, dus een perfect moment om je zomervakantie in te luiden! Zoals je van Artquake gewend bent, kun je ook deze keer weer een grote diversiteit aan muziekstijlen verwachten van zowel gevestigde artiesten als jong, regionaal talent. Ook zal het SFEERMAKERS podium in het teken staan van urban en dance.

Het programma is verder verdeeld over 2 podia; rock, pop, metal en punkliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de ROCK ‘N LOL tent en het SFEERMAKERS podium zal in het teken staan van urban en dance met o.a. Salah Edin, The Partysquad, Opgezwolle en een Krump show.

artquake

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.