Pangea Festival in het Oosterpark

0

Deze zomer zal de eerste editie van Pangea Festival plaats vinden in het Oosterpark te Amsterdam. Meer dan 15.000 mensen zullen samenkomen om te genieten van goede muziek, lekker eten en sport. Het uitgebreide en afwisselende programma van top artiesten staat garant voor een hoog bezoekers aantal. Het festival vindt plaats in het Oosterpark op 28, 29 en 30 juli. Drie dagen lang biedt de organisatie een gevarieerd programma aan op het gebied van sport, live muziek, eten, workshops en informatie.

Het Pangea Festival wil de gemeenschappelijke interesse van de etnische gemeenschappen van Amsterdam Oost/Watergraafsmeer en vergelijkbare stadsdelen benadrukken. Zo zal het park op vrijdag in het thema staan van URBAN en op zaterdag kan men genieten van WERELDMUZIEK. Ter afsluiting kan men op zondag dansen op het ritme van de clave op Amsterdams grootste openluchtdansvloer. Nog even de voetjes van de vloer, het thema van deze avond is namelijk SALSA!

Het hoogtepunt van het Pangea Festival is Panna Pangea Toernooi. Panna is het Surinaamse woord voor poortje. Een panna is het spelen van de bal door de benen van de tegenstander. Het is een subtiele vorm van straatvoetbal waarin het gaat om razendsnelle voetbewegingen. Een panna is meer waard dan een doelpunt! Verwacht veel spektakel.

Pangea

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.