Studenten organiseren Keti-koti feest

0

De Surinaamse studenten vereniging VSSA organiseert op 30 juni a.s. een Keti Koti Feest, ook bekend als het “feest der vrijheden. Keti Koti of ontketening staat symbool voor de afschaffing van de slavernij of te wel vrijheid. Met het feest willen de studenten ook iets doen voor de door de watersnoodramp getroffen binnenlandse bewoners van Suriname. Een groot deel van de getroffen binnenlandbewoners bestaat immers uit afstammelingen van weggelopen slaven. Middels het Keti Koti Feest wordt daarom geld ingezameld voor de gezondheidszorg en het onderwijs ten behoeve van de binnenlandbewoners. Feesten en een goed doel steunen dus.

* Datum: Vrijdag 30 juni 2006
* Locatie: Catacomb Studio Amsterdam (http://www.catacombstudio.nl/)
* Tijd: 22:00 – 04:00 uur (Deur sluit om 01:00 uur)
* Entree: Leden 5,00 op vertoon van VSSA pasje; Niet-leden 7,50 euro.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.