SushsiSamba in Thalia Lounge

0

Eind van deze maand (vrijdag 30 juni) is er weer een ‘SushsiSamba’, een innovatief concept waarbij de rode draad de samensmelting is van de 2 werelddelen Azi?´ en Zuid-Amerika. Dit maal bestaat de SushiSamba line-up uit Marc MacRowland, Aquafresh, Groo-Vin en als afsluiter niemand minder dan een van Nederlands beste DJ’s Erick-E.

Eindelijk zomer en als de zon buiten weigert te schijnen dan ben jij ons zonnetje in huis bij SushiSamba in de Thalia. En zoals het bij SushiSamba de gewoonte is heel de avond gratis sushi geserveerd door onze (zelf om op te eten) sushigirls. De avond zal verder ook weer vol staan van diverse verrassingen en leuke visuele prikkels.

Vanaf 23.00 tot 05.00 in Thalia Lounge, Rotterdam.

Sushisamba

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.