Ghetto Flow maakt videoclip tijdens party

0

De in Nederland residerende reggaeton formatie Ghetto Flow gaat hun eerste videoclip maken en wel deze week. Sinds de presentatie van Ghetto Flow begin dit jaar op het Noorderslag festival in Groningen is het heel hard gegaan. Niet alleen omdat Reggaeton op dit moment DE sound van het jaar is, maar vooral ook om het enorme talent en vele energie waarmee Ghetto Flow zelfs de reggaetonhaters nog overstag haalt.

Drie jongens en een meisje: ze kwamen pas 5 jaar geleden uit de Dominicaanse Republiek en namen toen hun grootste passie mee: de urban latin sound “reggaeton” die toen in hun geboorteland al dagelijks te horen was. In de tussentijd hebben ze zich ontwikkeld tot de beste reggaeton groep van Europa. En misschien – als ze daar gewoond hadden- zouden ze zelfs tot de top in Amerika kunnen behoren: menig reggaetonliefhebber uit de Verenigde Staten laat weten een grote fan te zijn. In slechts een paar weken tijd hadden ze al vele reggaetonvrienden op hun myspace page.

Ghetto flow

Ook de Koning van de Reggaeon Don Omar is een fan. Toen hij in april in Nederland was zag hij ze optreden en toonde hij zijn respect aan de groep toen hij zelf de volgende dag voor 5.000 mensen moest optreden. Ghetto Flow heeft dankzij hun vele optredens voldoende geld gespaard voor een video-clip en deze wordt opgenomen tijdens de eerste grote Reggaeton Party van Europa: De Puerto Rican Reggaeton Party op 23 juni 2006 in Powerzone, Amsterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.