Reggae artiest ‘Gentleman’ naar Suriname

5

Op 29 juli 2006 is ‘Gentleman’, de Duitse koning van de reggae, samen met zijn band ‘The Far East Band’ te zien in Flamboyant Park te Suriname. In de afgelopen jaren is ‚ÄòGentleman‚Äô van een jongen die in kleine achteraf clubs optrad uitgegroeid tot de grootste ster van Duitsland.

In het begin van de jaren 90 begon Gentleman zijn muzikale carri?®re in Duitsland met enkele underground reggae singles. Gentleman’s transformatie begon toen hij meer dan 10 jaar geleden voor het eerst in Jamaica kwam. Hij leerde er goed Patois spreken, maar vooral leerde hij veel reggae artiesten kennen. Zijn laatste album Confidence kwam binnen op nummer 1 van de Duitse album charts en bleef daar weken staan. Hij won het afgelopen jaar verschillende Awards.

Gentleman

Gentleman heeft niet alleen succes in de Duitstalige gebieden, hij krijgt veel respect van alle Jamaicaanse artiesten. Zo werkte hij samen met o.a. Morgan Heritage, Tony Rebel, Marcia Griffith, Cocoa Tea, Anthony B, Barrington Levy en Capleton. Meer info over deze show in Suriname kun je vinden op www.imbprod.com.

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. hallo
  hoe gaat het ?
  ik wilde informeren wie deze show organiseerd .
  ik wil ook meedoen aan deze show
  ik wil contact maken met orga man
  al lukt het niet stuur my een bericht
  zodat ik het kan weten.oke tot mail

 2. Yo my bloods at goodtimes!!wha gwaan so?massive iam dj blackfoot reggae dancehall artist.in 1993 i man gott a big reggae tune in the dutch top40,tune call runthings feat shanti.i&i make six albums allready and play with the big bwoy,s from jamdown.i&i like to send you my fresh demo tune call,OH MORO JOE ABBI.its a surinam reggae i&i whrite to ala them surinam and dutch surinam massive.i like to send you a demo,can you mail me your email adress???than i&i can send you some of my tune,s.i like to play in surinam blood,in 1993 my tune call runthings whas in the surinam top for six months.if you can help me blood….link i&i up ok??nuff nuff love and bless to you all…SO SO LOBI BRADA!!! RESPECT!!…dj blackfoot.ps.send me your email.

 3. wat ik wou vragen is hoe moet je he kaart online bestellen want ik heb hier tot nu toe niets gezien wat kaartjes betreft en moeten studenten met een pasje komen of iets anders ????

  doeiiiiii thanxxx

 4. Wat?? mensa die niet zijn geweest hebben heel veel gemist!! Gentleman gaf een spectaculaire show!
  Ik was in de VIP Area, welke super goed en zonder ellende zat….Maar ja, de show op zich zelf en de hele sfeer, is top te noemen…Lekker meegezongen, gedanst en gesprongen!!! Echt waar voor je doekoe als je in de VIP was…Maar goed ik kijk uit naar een zn tweede show in de toekomst!!!

  Aight, groetjes!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.