Bollywood IIFA Awards uitgereikt

0

De film ‘Black’ is de grote winnaar van de zevende IIFA Bollywood Awards. Gisteravond werden de prijzen uitgereikt in Dubai tijdens de Awards Presentation Ceremony. Superster Amitabh Bachchan kreeg de ‘best actor award’ voor zijn rol in de film. De actrices Rani Mukherjee en Ayesha Kapoor kregen awards voor ‘best actress’ respectivelijk ‘best supporting actress’ voor hun rollen in Black. Bachchan ontving zijn prijs van Salman Khan en de Belgische acteur Jean-Claude Van Damme.

Het was een indrukwekkende avond met een aantal optredens van o.a. Katrina Kaif met Akshay Kumar en een show van Preity Zinta. Op deze avond werd al meteen bekend gemaakt dat de IIFA 2007 Awards zullen worden uitgereikt in Yorkshire. © Bollywood.NL

IIFA 2006

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.