Urban Groove Podium in Amsterdam

1

GRAP presenteert komend weekend het Urban Groove Podium tijdens de Amsterdam Roots Open Air 2006. Op zondag 18 juni kun je in het Oosterpark genieten van Jawat!, K-liber4life en Ghetto Flow. Ook zijn er showcases van: Marmoucha, Nowhere, Solid Ground Movement, Not for Profit en W.O.T.S.

Op het Urban Groove podium tijdens www.amsterdamroots.nl weer veel jong talent uit Amsterdam. Verschillende organisaties die actief zijn in de jongerencultuur presenteren samen een gevarieerd programma. Zo is er van Nowhere een showcase van jongeren die de workshops van onder meer Corey, Big Boy Caprice en Kid Sublime hebben gevolgd. Marmoucha presenteert nieuw Maghreb talent zoals Bees80 en One Voiz. Er is een cd-presentatie van het Amsterdamse label Not for Profit met onder meer Neenah, Regga, De Veelplegers en Chico & Pay Tax. Word on the Street presenteert spectaculaire dribbel hoogstandjes van het W.O.T.S Basketball Showteam en optredens van onder andere Merage, Cypher en Bizz Banascus. Verder is er break- en hiphopdance van Solid Ground Movement, reggaeton van Ghetto Flow, rake teksten van Jawat! en als afsluiting nog even ‘schudden met die billen’ met K-liber4life.

K-liber4life

Stichting GRAP heeft de programmering opgesteld samen met andere hoofdstedelijke organisaties die midden in de jongerencultuur staan. Dit zijn: W.O.T.S (Word on the Street), NfP (Not for Profit), Nowhere, Marmoucha en Solid Ground Movement.

Programma:
Hosted by: Grizley
13:00 Nowhere:
Talent showcases van workshops gegeven door Corey,
Big Boy Caprice, Mc Too Tall en Kid Sublime.
14:00 Marmoucha:
Maghreb talent: Bees80, Mohcain & Guanito &
Goodchild en One Voiz
15:00 Jawat!
15:30 Solid Ground Movement:
Streetdance rap en een Hiphoptheater-demo
16:30 Not For Profit:
CD presentatie Not for Profit issue 2 met o.a Neenah,
Regga, De Veelplegers en Chico & Pay Tax
17:30 Ghetto Flow- reggaeton
18:00 W.O.T.S.:
Merage, Cypher, Bizz Banascus, Amo Lab, W.O.T.S. Basketball Showteam, DJ Switch and special guest.
19:00 K-liber4life

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. dus de of het moslim geloof in een nieuwe jasje is de jehova geschrift .wel met gebed maar geen aanbinding van een symboolja toch goedemorgen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.