Groot Afrikaans feest in Afrika Museum

0

Live muziek, maskerdansen, verteltheater, Ghanese koningsceremonie, thee drinken met de Tuaregs, poppentheater, de Afrikaanse keuken, spoorzoeken met de Baka, rondleidingen door het nieuwe museum en nog veel meer! Het Afrika Museum in Berg en Dal viert feest ter gelegenheid van de opening van het nieuwe museumgebouw. Iedereen is welkom op zaterdag 24 juni om dit mee te vieren! De entree is gratis! Het Afrikaans feest biedt een swingend en sfeervol programma.

Muziek- en dansgroep Tamafri uit Dem.Rep.Congo neemt de bezoekers mee naar de warmte van Afrika. Zij spelen traditionele ritmes als Ngwalu Muna (mensen, kom kijken wat er aan de hand is) en Jambele Jambele (kom, laat me je omhelzen). Ook worden de ritmes van de oogstdans gespeeld, waarbij de bandleden het zaaien, oogsten en meel maken uitbeelden. Tamafri treedt op om 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Meer info

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.