Chinese Cultuurdagen in Den Haag

0

Na drie succesvolle zomerseizoenen Chinese markten, start dit jaar de eerste editie van de Chinese Cultuurdagen in Den Haag. Elke laatste zaterdag van de maand vindt dit evenement plaats op het Spuiplein waarbij, naast de verkoop van Aziatische producten, veel aandacht is voor Chinese cultuur, amusement en folklore. De Haagse wethouder Henk Kool zal de eerste Chinese Cultuurdag op 24 juni om 13.00 uur openen

De Chinese Cultuurdagen is een evenement waarbij men kennis maakt met de open en gastvrije Chinese cultuur in al zijn verschijningsvormen. Er worden tal van activiteiten georganiseerd die verschillende culturele aspecten belichten waaronder de draken- en leeuwendans, Kung Fu demonstraties, traditionele muziek en dans, kalligrafie en culinaire proeverijen. De Chinese Cultuurdagen passen in de Haagse traditie van de Pasar Malam Besar en de Ha-Schi-Ba; Den Haag als internationale stad die de rijkdom aan culturen op waarde weet te schatten.

De Chinese Cultuurdagen worden georganiseerd door Stichting Chinatown Den Haag in samenwerking met City Mondial. De activiteiten vinden plaats op 24 juni, 29 juli, 26 augustus en 30 september op het Spuiplein in Den Haag.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.