Amsterdams breakdance battle event

0

breakdanceOp zaterdag 1 en zondag 2 juli vindt voor de vijfde keer Amsterdam Breakz plaats. Een heel weekend is het Openluchttheater van het Vondelpark het toneel voor B-boys en B-girls. Zaterdag 1 juli staat in het teken van de battles. Op zondag 2 juli staan verschillende urban dance, breakdance en music showcases geprogrammeerd.

Het Amsterdam Breakz weekend wordt georganiseerd door de GRAP als onderdeel van Julidans. Traditiegetrouw vinden op de zaterdagmiddag de Amsterdam Breakz Battles plaats met de two-on-two battles, de stand up battle, de powermove battle en de crewbattle. Op zondagmiddag wordt een programma gepresenteerd met diverse urban dance, breakdance en music showcases. Dan zullen onder andere Solid Ground Movement, Breakadelic, Kinjutsu Crew, Arellius, I-Xon, Skills United, Floorburning Crew en de Most Wanted 2006 acts te zien zijn.

Breakz

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.