Ster uit Ivoorkust in Club Calebasse

0

Op zaterdag 24 juni komt d?© ster van Ivoorkust, DJ Jacob, naar Club Calebasse voor een optreden. DJ Jacob is de grondlegger van de populaire Afrikaanse dansmuzieksoort Coupe Decaler. Het is de eerste keer dat DJ Jacob zijn kunsten laat zien in Nederland.
Het optreden in Sportcafe Tropical wordt omlijst door de DJ’s Erick en Ahmed, die muziek draaien uit alle windstreken van Afrika en haar diaspora. Club Calebasse gaat om 22.30 uur van start; de entree bedraagt 15 euro.

DJ JacobVoor wie niet zonder voetbal kan: in Sportcafe Tropical worden de WK-wedstrijden op een groot scherm geprojecteerd. Op zaterdag 24 juni staan achtste finales gepland, die kunnen worden gevolgd in de ambiance van het caf?©. Sportcafe Tropical is open vanaf een uur voor de aanvang van de wedstrijden. Sportcafe Tropical (en Club Calebasse) is te vinden aan de Verlengde Hoogravenseweg 203 in Utrecht, en te bereiken via de telefoonnummers 030-289 22 58 en 06-293 88 550. Lees meer op www.sportcafetropical.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.