Nora (ex-Raffish) wil Arabische wereld veroveren

2

Nora Dalal, het vroegere lid van meidengroep Raffish, wil een album in het Arabisch maken. Haar management is op zoek naar een platenmaatschappij in de Arabische wereld, zodat haar eerste solosingle ‘Cuz I like it’ ook daar op de markt kan worden gebracht. Behalve de Engelstalige versie van dit nummer staat op de schijf de Arabische versie ‘Ana kida’.

NoraDat meldt Novum Nieuws. “Het zou echt fantastisch zijn om te worden uitgenodigd om voor een koning te zingen”, zegt Nora, die vertelt Westers te zijn opgevoed. Haar islamitische ouders zouden geen moeite hebben met de sexy video’s waarin hun dochter is te zien.

- Advertentie -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.