Afro Latino Festival in Belgi?´

3

Van vrijdag 23 tot zondag 25 juni vindt het Afro Latino Festival 2006 plaats in Belgi?´. Dit wereldmuziekfestival in de groene omgeving van Opitter, in Belgisch Limburg is reeds toe aan de 8ste editie. Naast een goedgevuld hoofdpodium is er ook een hacienda met merengue, tango, salsa en bachata en een aantal top DJ’s die er een stevig feestje bouwen.

Op de festivalweide is er een wereldmarkt, een wereldkeuken, een reuzenwaterbed, een sigaarbar, een afrikaanse bar, een speciale cocktailbar, een berbertent, exotisch eten en vooral heel veel sfeer met acts als:

Zap Mama, Chico and the Gypsies (Gipsy Kings), Buscemi, Azucar Negra, Charada, Sonora Carruseles, DJ Goodlife, DJ Pepe, Sugar Charlie, Sly, Apache Indian, Brother Resistance, N’Faly, Soul Beats Inc, Ghetto Flow, Proyecto Secreto, Dzidolie, Tio Manuel, Terrakota, Yakki Famirie,…op hoofdpodium en hacienda.

Plaats: Opitter, Belgie : 15minuten van Weert, 30 minuten van Hasselt
Datum: vrijdag 23 juni tot zondag 25 juni 2006

Afro Latino festival

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. i.v.m het verkopen van maaltijden wil ik mij graag aanmelden is dat mogelijk ?
    Ik kan lekkere surinaamse maaltijden aanbieden en wil weten of ik ruimte kan huren op deze festival. Laat mij dat a.ub. weten

  2. Roy kan je mij de nodige informatie toezenden hoe ik mij hiervoor kan inschrijven. Wil dit heel graag. reageer via mijn mail. Ik weet wat ik kan ben erg goed in koken en lekker ook echt wat de klant tevreden zal stemmen.
    Met de vriendelijke groeten,

    C. Ristie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.