SAPPIG! met Laidback Luke

1

Na de Subliminal editie van SAPPIG! met Jose Nunez die een hele dope set neerzette, hebben we weer een pure SAPPIG! editie. De volgende Nederlandse topper die wij dit jaar naast onze residents Dekky en Philip Young uitnodigen is Laidback Luke! Ook zal een van de Rotterdamse residents van SAPPIG! Leroy Styles achter de draaitafels plaastnemen.

Na dit jaar D-Rashid, Lucien Foort, Roog en Jose Nunez nu dus Laidback Luke als gast.Voor Luke is SAPPIG! echter niet nieuw, nog sterker. Hij heeft bijna twee jaar geleden op de eerste editie van SAPPIG! gedraaid! Dat was het begin van de succesreeks die toen werd ingezet…

In de andere zaal zullen Irwan en Jay-B de avond vullen. Irwan is een van de grootste Eclectische dj‚Äôs ter wereld…Een gewaagde uitspraak, maar als je in Nederland, Spanje, Zwitserland, Duitsland en in Azie bekend bent. Dan mag zo een uitspraak wel! Noem maar een andere eclectische dj, die hem dat na doet….Wordt een beetje moeilijk, toch? Naast hem de muzikale vader van RICH en resident van de eclectische-zaal van SAPPIG! Jay-B. Zijn ster is rijzende, laten het maar even hierbij laten…

Vanaf 18:00 uur is het restaurant van de Panama al open! Dit voor het WK duel Nederland- Ivoorkust, SAPPIG! zal hier een pre-party van maken en al vanaf die tijd dj‚Äôs programmeren! O.a. Sunnery James & Ryan Marciano, commentaar van Mc Iceman en veel meer…

SAPPIG! vrijdag 16 juni 2006 – Panama, Amsterdam – 23:00 tot 04:00 – vanaf 18:00 WK voetbal live met dj’s!

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.