Bolletjes Blues op TV

1

De film Bolletjes Blues van Karin Junger en Brigit Hillenius is komende zaterdag te zien op Nederland 3 om 21.15u. Bolletjes Blues is een R&B hiphopfilm, waarin vele bekende rappers meespelen en zingen. Bolletjes Blues gaat over de jonge Surinamer Spike, die in Nederland verzeild raakt in een jongerenwereld waarin alles draait om status en geld.

Rosalie besluit naar Suriname te vertrekken om hem in de gevangenis haar liefde te verklaren. Het verhaal is echter niet alles waar de film om draait. Het gaat bij Bolletjes Blues ook om de spetterende muziek. De hoofdrollen in Bolletjes Blues zijn voor rapper Negativ en Sophie van Oers, een talent van de kleinkunstacademie. Ren?© Huybrechtse en Joram Willink van Dutch Mountains Movies (Shouf Shouf Habibi!, De Dominee) zijn de producenten.

Bolletjes Blue

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.