Celina Kalfane Miss India Holland 2006

16

Zaterdag 4 juni j.l. is in het Nh Leeuwenhorst 4*Hotels te Noordwijkerhout de 19-jarige Celina Kalfane uit Almelo gekozen tot Miss India Holland 2006. Dit jaar zal zij Nederland gaan vertegenwoordigen op de Miss India WorldWide Verkiezing. Op de 2e plaats is geeindigd Fanisha Salamat en Samantha Gadjradj is 3e geworden.

De Miss India Holland Verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement voor dames van hindustaanse afkomst. Het is opgebouwd uit een aantal rondes waaronder de Gala kledingronde, Talentenronde en de Indiase kledingronde en de vragenronde. Alle kandidaten hebben uitzonderlijk goed meegewerkt aan een geweldige productie.Maar uiteindelijk was het Celina Kalfane uit Almelo die ondanks alle spanning, de jury het best wist te overtuigen.

Miss India Holland 2006De jury bestond uit:
Maritza Russel – Uitgever en hoofdredacteur van het succesvole lifestyle magazine voor de kleurrijke vrouw “Beauty Expressions”.
Ronald Kolk – Couturier voor binnen en buitenlandse artiesten en voor bekende Nederlanders.
Tony Tetro – Is de dassenkoning van Nederland.
Robert Sukhai – Filmproducent van diverse Bollywoodproducties
Daniella Pierot – Voormalig model en doet metamorfoses in het weekblad priv?© en TV programma‚Äôs zoals make me Beautifull en perfect.
Sandra Hermann – ‘Glamour-fotograaf uit Hilversum, favoriete fotograaf van Marijke Helwegen en vele andere BN-ers’.
Notaris P. Seb??k – Voorzitter

Het entertainment gedeelte bestond onder meer uit R&B zangeres Pravini, Magic Vision en een Veiling van schitterende Indiase kunst artikelen, geleid door Hemant Lachman en Charlene Asgarali. De opbrengst van deze veiling en de opbrengst van de loterij, zal besteed worden aan de Goede Doelen waar Miss India Holland zich voor zal inzetten. Hieraan zal een bedrag van 1.000 euro wat is opgebracht door de Bel of SMS actie i.s.m. Bollywoodtunes.nl worden toegevoegd.
Het totaalbedrag zal binnenkort bekend gemaakt worden waarna Celina officieel benoemd worden tot Goodwill Ambassadeur van Stg. Indian Culture Society.

De organisatie is zeer tevreden over de opkomst van het publiek en de media! En laat bij deze ook weten om de volgende keer de show niet te lang te laten uitlopen.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. Ze is leuk hoor daar niet van,maar MIJN en favouriet van vele was en blijft SHALINI AUDHOE.
  Haar totaalbeeld,presentatie was ongelooflijk!!.
  Bergrijp t daarom ook niet!!!

 2. jah jah, weet je wat het is? Ze hadden gewoon medelijden met die Celina omdat ze zo dun is. Ze heeft geen eens borsten. Waar zijn haar vrouwelijke vormen? Ik kijk veel liever naar Fanisha of Samantha. Die twee komen er wel, maar die Celina echt niet. Ze is echt niet zoooo knap..

 3. Hey Samantha, ik heb van jou performance genoten. Jammer dat jij niet gewonnen hebt. Hopende jou weer te mogen bewonderen. Gr & succes.

 4. Celina was gewoon de knapste..duhh daarom heeft de jury haar ook tot 1e bemoemd!

  Als kamaldeep of een van die anderen mooier waren zouden ze wel nr1 zijn geworden, maar het is gewoon Celina geworden:)
  Ik wil haar veel succes wensen en hoop dat ze nog verder komt dan ze al is…en als ik haar was zou ik me niks aantrekken van de ‘jaloerse’reacties, volgensmij heeft ze daar geen eens tijd voor:)

 5. jullie praten alleen over mooi.. maar uiteindelijk gaat het om het hele plaatje of in ieder geval meerdere factoren en blijkbaar beschikte celina het beste over die eisen en heeft ze daardoor gewonnen dat wil niet zeggen dat zij meer of dat de anderen minder waren maar er kan er maar ?

 6. Fanisha is veeeeeeel beter!!! Waarom is ze miss INDIA holland??? Domme salsa of wat het ook was… Nahh helemaal niks hindoestaans….
  gwn saaie boel!

 7. Ahhh Omdat de jury Nederlandse waren…. ze snapte er geen snars van… dus dan maar de meest buitenlandse want van India snappen ze niks

 8. Wauww..Samantha was geweldig met haar performence, gala, sari en vooral haar antwoord op haar vraag. Ze hebben Celina uit medelijden gekozen!! En Samntha had tenminste miss performence kunnen worden. Iedereen zag dat zij het beste had gedaan…by the way haar pak bij het dansen was BEAUTIFUL!!
  Keep going girl!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.