Show Bollywood Rockstars afgelast

0

Nadat begin mei bekend was gemaakt dat de Nederlandse versie van “Bollywood Rockstars” in verband met de rechtzaak tegen Bollywoodster Salman Khan werd uitgesteld naar 9 juni 2006, is nu bekend gemaakt dat de show helemaal niet meer doorgaat. Dat is te lezen op de site van organisator Sekier Entertainment Services.

Nadat de show werd verplaatst naar 9 juni in de Amsterdam ArenA kreeg de organisatie de mededeling dat Salman Khan ook op vrijdag 9 juni niet aanwezig zou kunnen zijn. Mede om die reden heeft Sekier Entertainment Services besloten om de show te annuleren. Iedereen die kaarten via de Nationale Theaterkassa heeft gekocht krijgt het geld (excl. servicekosten) teruggestort. Hiervoor dient u contact op te nemen met de Nationale Theaterkassa via 0900-9203. De “Worldtour Rockstars” met o.a. Salman Khan was op 5 mei jl van start gegaan in de Verenigde Staten. Р© Bollywood.NL

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.