LL Cool J wint oeuvreprijs

1

LL Cool JRapper LL Cool J wordt in het zonnetje gezet door vakbroeders in de muziekindustrie. Van de Amerikaanse belangenvereniging van schrijvers, componisten en uitgevers Ascap krijgt hij een oeuvreprijs. Op 26 juni ontvangt LL Cool J de Golden Note-prijs.

LL Cool J is een van de belangrijkste personen in de geschiedenis van de hiphop, vindt Marilyn Bergman, voorzitter van de Ascap. “Hij heeft alle trends in de rapwereld doorstaan en is vandaag de dag commercieel even succesvol als toen hij begon in 1985.” Sean ‘Diddy’ Combs, Tom Petty, Quincy Jones en Stevie Wonder zijn eerdere winnaars van de Golden Note.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.