Opgezwolle op Pinkpop

0

Opgezwolle, de groep van Rico, Sticks & Delic uit Zwolle die Nederland op z’n kop zet. Die Nederland al enkele jaren sinds het uitkomen van ‚ÄúSpuugdingen op de Mic‚Äù, ‚ÄúVloeistof‚Äù en nu in 2006 ‚ÄúEigen Wereld‚Äù in de ban heeft. Die met de Buiten Westen tour echt elk uitverkochte podium op z’n kop zette. Die ervoor heeft gezorgd dat de Nederlandse hiphop volwassen is geworden… staat dit jaar op Pinkpop en wel op maandag 5 juni.

Opgezwolle

Pinkpop wordt vanaf 1988 georganiseerd op terrein van Megaland in Landgraaf. De ideale locatie voor een festival als Pinkpop. Sinds 1994 is het terrein zelfs in handen van de organisatie waardoor het perfect is afgesteld op het Pinkpop festival.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.