Vrouwelijke single negatief over gemengde relatie

0

De vrouwelijke single staat wat afwijzender ten opzichte van de multiculturele relatie dan de mannelijke single, slechts 34% van de vrouwen heeft geen bezwaar. Dat blijkt uit onderzoek van online singlesmagazine MVlife.nl. De meeste singles kennen wel een ‘gemengde relatie’ in hun sociale omgeving en denken wel dat dat nog veel vaker zal gaan gebeuren.

Het onderzoek van MVlife.nl onder singles laat een tegenstrijdig beeld zien. Aan de ene kant denken zowel mannen als vrouwen dat de ‘ gemengde relatie’ veel vaker voor zal komen: slechts ?©?©n op de zes singles denkt dat dat niet meer verder zal groeien. Maar als je de single vraagt of een mixrelatie iets voor hen is, dan zien voornamelijk vrouwen veel problemen: 56% van de mannen haalt de schouders op met ‘ waarom niet?’, terwijl slechts 34% van de vrouwen dat doet. Ook geeft 43% van de vrouwen aan er een sterk of onoverkomelijk bezwaar in te zien. Slechts 22% van de mannen is het met hen eens.

Onderzoekers gaan er vaak van uit dat het aantal gemengde relaties een belangrijke maatstaf vormt voor de mate van integratie in het land. Als je dat aan singles vraagt, blijken ze dat schoorvoetend met de academici eens te zijn. Mannensingles en vrouwensingles zijn het met elkaar eens: 45% geeft aan dat het aantal multiculturele singles zeker wat zegt over integratie en 6% van hen vindt het zelfs d?© maatstaf. Daarentegen vindt 40% dat het aantal mixrelaties en integratie weinig met elkaar te maken hebben.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.