Sunidhi Chauhan en Kunal Ganjawala in Zoetermeer

1

De beroemde Indiase artiesten Sunidhi Chauhan en Kunal Ganjawala zullen zondag 4 juni optreden in Zoetermeer. De twee zijn op eerste pinksterdag te gast in PWA Silverdome, in het voorprogramma van de jaarlijkse Copacabana party.

Het Algemeen Dagblad schrijft hierover:

‚ÄúZangeres Sunidhi Chauhan was voor het eerst te horen in de film Shastra. Hoewel haar talent direct opviel, brak ze pas drie jaar later definitief door met haar vertolking van het nummer Rukhi Rukhi si Zindagi in de Bollywoodfilm Mast. Sindsdien was haar stemgeluid in ruim 100 Indiase films te horen. In 2001 won ze de RD Burman award, voor beste nieuwkomer. De prijs, genoemd naar de beroemde componist Rahul Dev (R.D) Burman, is in Bollywood kringen zeer belangrijk. De stem van Kunal Ganjawala heeft ook veel huiskamers bereikt. In ruim dertig Bollywood-witdoeken was Ganjawala te horen. Insiders van de Bollywoodsc?©ne gaven hem in 2004, toen hij zijn stempel op het muziekgenre drukte, de naam Prince of Playback Singing.‚Äù

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.