Proof neergeschoten uit zelfverdediging

0

Rapper Proof is op 11 april niet vermoord door een uitsmijter van de club CCC in Detroit, maar neergeschoten uit zelfverdediging. Dat is dinsdag uit onderzoek van openbaar aanklager Kym Worthy gebleken, meldt Nieuws.NL. Worthy had eerder de mogelijkheid van een moordzaak nog opengehouden.

PROOF

De uitsmijter, Mario Etheridge, meldde zich kort na de moord op de rapper vrijwillig bij de politie van Detroit. Hij verklaarde op Proof te hebben geschoten om zijn neef te beschermen. Proof had even daarvoor de 35-jarige neef van de portier op zijn hoofd geslagen met een pistool en hem daarna door het hoofd geschoten, zo bleek volgens MTV eerder uit onderzoek van justitie. De 28-jarige Etheridge schoot daarop tweemaal op de rapper.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.