Update
Thu 27 Apr - 11:05 uur

Party info & Tickets

NEXT PARTY:

► Bakka’Na Owru Yari Party | 31 december 2016 | 15.00u – 21.30uu

Ieder jaar organiseert GoodTimes haar populaire en traditionele Owru Yari Bakka’Na Party. Een gezellig Surinaams feest zoals we dat in Suriname op oudjaarsdag gewend zijn, van 15.00u ’s middags tot 21.30u ’s avonds. Ook dit jaar vindt de enige, echte Bakana Party in de MAASSILO Rotterdam plaats op zaterdag 31 december.

MAAR voor deze jubileum editie powered by PARBO & BORGOE, organiseren wij ook in AMSTERDAM deze gezellige Bakka’Na Owru Yari Party en wel tegelijkertijd in The BOX AMSTERDAM!

Dit gaan we doen met niemand minder dan de groep BROEDERLIEFDE. Zij komen Owru Yari spectaculair en in stijl vieren in de Maassilo!
bl
Tijdens de FunX Music Awards dit jaar wonnen ze awards voor ‘Best Single’ & ‘Best Group’. En momenteel verovert de groep heel Nederland want ze staan voor de 12e week op rij op nummer 1 in de Album Top 100! Ze stonden afgelopen zomer niet alleen op festivals als Appelsap en Latin Village, maar ook op Lowlands en Pinkpop. En nu kun je ze mee maken op de BAKKA’NA Party in de Maassilo en The Box.

De EARLY BIRD tickets gaan heel hard. Honderden mensen hebben deze zomer al een goedkoop kaartje oftewel Early Bird voor slechts 15 euro kunnen kopen via www.bakkana.nl. Deze grote Owru Yari viering zoals we dat in Suriname gewend zijn, moet je een keer meemaken. Ga voor alle info naar de site www.bakkana.nl of bekijk het filmpje hieronder en kom gezellig een DJOGO drinken op 31 december in de Maassilo & The BOX!


———

Geef je e-mail adres hieronder op en we houden je op de hoogte van alle komende feesten:

Aanmelden

Afmelden