Update
Tue 21 Nov - 21:56 uur

Ronnie Flex op Divercity Den Haag 2 juli in Zuiderpark

Ronnie Flex op Divercity Den Haag 2 juli in Zuiderpark

Na het succes van de eerste editie vorig jaar, krijgt het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity Den Haag dit jaar een vervolg. Onder andere Ronnie Flex & Deuxperience Band zijn al bevestigd voor deze 2e editie, die op zondag 2 juli plaatsvindt in het Haagse Zuiderpark.

Ronnie Flex en Deuxperience Band behoeven nauwelijks betoog; een van de meest gestreamde artiesten op YouTube en Spotify, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour, de Popprijs, diverse gouden en platina platen èn hits in Duitsland en Oostenrijk

Behalve een line-up met artiesten van over hele wereld, biedt Divercity Den Haag ook dans, poëzie, een kinderprogramma, bijzondere pop-up acts en diverse wereldse, culinaire specialiteiten. Meer informatie: www.divercity-denhaag.nl


Leave a comment

Your email address will not be published.


*